aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Υπάρχουν παράμετροι για Λαβόρδε και “Ίσμα”...»

«Υπάρχουν παράμετροι για Λαβόρδε και “Ίσμα”…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα στη Cytavision», ήταν ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή, ο οποίος αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα και στον υψηλό ανταγωνισμό, στην πορεία της ομάδας του δηλώνοντας ευχαριστημένος, αλλά και στην προσπάθεια ενίσχυσης που θα γίνει τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Λίγο νεράκι στο κρασί και γίνεται η δουλειά!

Διαβάστε επίσης: «Ασπίδα προστασίας» ο Παντελή!

«Υπάρχει σχεδόν ενάμιση μήνας για την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Κάναμε σκέψεις όμως προέχουν τα παιχνίδια. Ξεκαθαρίσαμε στους παίκτες ότι όλοι θα κριθούν μέσα απ’ τα παιχνίδια που απομένουν ως τον Ιανουάριο και εκεί θα κριθεί αν θα γίνουν αλλαγές. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί στην πλειοψηφία τους οι ποδοσφαιριστές είναι καλοί και έχουν πετύχει. Δεν είναι εύκολο μέσα από τέτοια ομάδα να αντικατασταθεί κάποιος παίκτης», είπε.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται ο Λαβόρδε; (Χαρίλαος)

«Οπωσδήποτε η προσπάθεια για βελτίωση δεν τελειώνει. Σε αυτά τα πλαίσια είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή, γνωρίζουμε πως μπορεί να δυναμώσει η ομάδα και σε αυτά θα πλαίσια θα κινηθούμε. Οι παίκτες που έχουμε ικανοποίησαν τις προσδοκίες μας και γι’ αυτό θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις κα προσεκτικές. Ίσως να μην γίνουν τέσσερις προσθήκες. Είναι ριψοκίνδυνο να φύγει κάποιος και να αναπληρωθεί επαρκώς», πρόσθεσε και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης: «Σπρώχνουν» στην έξοδο τον Λαβόρδε;

«Από την Ανόρθωση πέρασαν παίκτες που απέδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν, αλλά υπάρχουν και καλοί παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ποτέ στην ομάδα. Υπάρχουν αρκετοί που θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην Ανόρθωση. Δεν υπάρχει περίπτωση για κανέναν παίκτη να αλλάξουν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια. Οποιοσδήποτε κι αν έλθει, θα είναι σε αυτά τα πλαίσια. Οι ισορροπίες για μένα είναι το Α και το Ω».

Διαβάστε επίσης: Tο… κλειδί για τον Λαβόρδε και την Ανόρθωση

Και ακολούθως αναφέρθηκε στους Ρικάρντο Λαβόρδε και Ίσμαελ Γκονσάλβες: «Είναι παίκτες πολύ καλοί και θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά, αλλά υπάρχουν πολλοί παράμετροι που παίζουν ρόλο σε τέτοιες μετεγγραφές όπως το εάν είναι ελεύθεροι, είναι το οικονομικό, δηλαδή οι απαιτήσεις τους και όπως είπα και πριν οι ισορροπίες. Είναι εξαιρετικοί παίκτες. Γι’ αυτό τους έχει πουλήσει η Ανόρθωση επειδή αξίζουν».

Διαβάστε επίσης: Λαβόρδε: Να «πέσει» €600.000!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ