aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Υπάρχει πίεση, σπουδαία ομάδα ο Απόλλωνας»

«Υπάρχει πίεση, σπουδαία ομάδα ο Απόλλωνας»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία. «Υπάρχει πίεση. Ο Απόλλωνας είναι πολύ καλή ομάδα. Έφτασε στο Europa League. Μπορούσε στη Ρώμη να πάρει αποτέλεσμα. Είναι μια σπουδαία ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές», είπε αρχικά.

Για την προϊστορία του Απόλλων με τις γαλλικές ομάδες: «Τα στατιστικά είναι για να αλλάζουν. Ελπίζω να κερδίσουμε εμείς για πρώτη φορά τον Απόλλωνα στην έδρα του. Δεν θα μιλήσω για το σύστημα, θα το δούμε αύριο. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Για το πως βλέπει το κυπριακό ποδόσφαιρο και την ομάδα του που παρουσιάζει αδυναμίες στην άμυνα: «Έχουμε δει σε εθνικό επίπεδο. Αν θυμάμαι καλά ο Απόλλωνας άρχισε στις 12/7, έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με ενθουσιασμό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την άμυνα μας. Ξεκινούμε πάντα με δύο γκολ πίσω και πρέπει να σκοράρουμε τρία. Κάνουμε πολλά λάθη. Είμαστε η 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη στην αμυντική λειτουργία. Επιστρέφουν δύο αμυντικοί. Αυτό είναι πολύ καλό για μας γιατί είχαμε προβλήματα στην Λιλ. Ο Τοβίν τραυματίστηκε στο ματς με την Λιλ. Δεν προπονήθηκε και έμεινε εκτός. Για τον κόσμο θα ήθελα να δω ένα γεμάτο γήπεδο, είναι κρίμα. Θα παίξουμε όπως θα παίζαμε αν ήταν γεμάτο».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Γκρέγκορι Σέρτιτς: «Ναι μιλήσαμε οι παίκτες μεταξύ μας και με τον προπονητή. Θέλουμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Ό,τι έγινε πέρσι έγινε. Φέτος είναι κάτι καινούργιο. Πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο ΓΣΠ για να προχωρήσουμε στο θεσμό»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ