aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπάρχει λόγος για τον Παπουλή και μάλιστα σοβαρός…

Υπάρχει λόγος για τον Παπουλή και μάλιστα σοβαρός…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Παπουλής προχθές απέναντι στον Ερμή και αυτό έγινε για καθαρά λόγους αγωνιστικής συντήρησης του Ελλαδίτη, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στα δύο ματς της Εθνικής Κύπρου.

Θα είναι, όμως, βασικός με την Αϊνραχτ, την προσεχή Πέμπτη, καθώς η εμπειρία και η ικανότητα θα είναι πολύ χρήσιμη για το ματς στη Γερμανία, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή απέσυρε και τον Σατσέτι μετά το 4-0, για να τον ξεκουράσει, ενώ έδωσε την ευκαιρία και στον μικρό Πέτρο Ψύχα να «γράψει» τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά. Με τον Ερμή επανήλθε ο Σουμά, που ήταν πολύ καλός και είχε συμμετοχή στο πέμπτο γκολ.

Αυτός που ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και ας μη σκόραρε προχθές, είναι ο Σάσα Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος παίζει παντού και τα κάνει σχεδόν όλα, αφού όχι μόνο αμύνεται αλλά ξέρει να οργανώνει και να κάνει κινήσεις που «αφοπλίζουν» τους αντίπαλούς του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ