aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπάρχει κάποιος να σταματήσει την Μπαρσελόνα; 

Υπάρχει κάποιος να σταματήσει την Μπαρσελόνα; 

Υπάρχει κάποιος να σταματήσει την Μπαρσελόνα; Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έφερε… τούμπα τη Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα», η οποία είχε προηγηθεί με 2-0 στο 34ο λεπτό και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στο τοπ-5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων! Σόου από τον Σουάρες που σκόραρε δύο τέρματα, με τον Παουλίνιο να προσθέτει ένα και τον Μέσι να βάζει στο φινάλε το… κερασάκι στην τούρτα με απίθανη εκτέλεση φάουλ.

Το πρώτο 35λεπτο ήταν… εφιαλτικό για την Μπαρσελόνα. Παίζοντας πανέξυπνα η Σοσιεδάδ κατάφερε να «σοκάρει» δύο φορές τους «μπλαουγκράνα», παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα στο ματς! Ο Γουίλιαν Ζοσέ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πριέτο άνοιξε το σκορ στο 11’, με τον Χουάνμι στο 34’ να γράφει το 2-0, έχοντας και μπόλικη δόση τύχης καθώς το σουτ του κόντραρε στον Σέρζι Ρομπέρτο.

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και ίσως αρκετοί εκείνη την στιγμή σκέφτηκαν πως ήρθε η ώρα για την πρώτη ήττα της Μπαρσελόνα. Λάθος! Με τρομερή αντεπίθεση έφεραν… τούμπα τη Σοσιεδάδ και πρόσθεσαν ακόμη ένα τρίποντο στο σακούλι! Ο Παουλίνιο στο 39’ μείωσε το σκορ, με τον Σουάρες στο 50ο λεπτό να σκοράρει με απίθανη λόμπα για το 2-2. Ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε μια ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα και στο 71’ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Μέσι στο 85ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό σκορ με τρομερή εκτέλεση φάουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ