aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπάρχει άμμος στην κλεψύδρα του Μοντέλα;

Υπάρχει άμμος στην κλεψύδρα του Μοντέλα;

Υπάρχει άμμος στην κλεψύδρα του Βιτσέντζο Μοντέλα; Αυτό αναρωτιέται η Gazzetta Dello Sport μετά την ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΚ, που έκανε περισσότερο δύσκολη την υπόθεση παραμονής του Ιταλού προπονητή στον πάγκο της Μίλαν. Όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί, ο Μοντέλα παραμένει στον πάγκο της Μίλαν, αλλά ο χρόνος του εξαντλείται. Το παιχνίδι με την Τζένοα την Κυριακή στο San Siro, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό, αφού σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος, πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, στην Βερόνα απέναντι στην Κιέβο την Τετάρτη.

Σίγουρα ο Μοντέλα δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για την υποχώρηση της Μίλαν (βρίσκεται στην 10η θέση της Serie A). Η Μίλαν έχει αλλάξει πολύ και οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν επενδύσει περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα υπάρχει μόνο απογοήτευση.

«Αυτή είναι μία σύνθετη στιγμή. Σε προσωπικό επίπεδο η σχέση είναι υπέροχη. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Προχωράω με μεγάλη αυτοπεποίθηση, χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε τα αποτελέσματα», τόνισε ο Ιταλός προπονητής, ενώ για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν τόνισε: «Οι φίλαθλοι εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους, όχι για την σημερινή εμφάνιση, γιατί ήμασταν επικίνδυνοι, αν και δεν μπορέσαμε να γίνουμε αποτελεσματικοί. Το αποτέλεσμα αυτό έριξε ένα επιπλέον βάρος στους ώμους των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων, για τις προηγούμενες ήττες. Λείπει η σπίθα, λείπει η νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ