aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Υπάρχει αδημοσίευτη έρευνα για την κάρτα οπαδού»

«Υπάρχει αδημοσίευτη έρευνα για την κάρτα οπαδού»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ με ανακοίνωση τους τοποθετούνται για το θέμα της κάρτας οπαδού υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει έρευνα του ΚΟΑ η οποία δεν έχει βγει ακόμα στη δημοσιότητα και λέει με συντριπτική πλειοψηφία πως η κάρτα οπαδού είναι ο βασικός λόγος της απομάκρυνσης του κόσμου από τα γήπεδα.

Αναλυτικά:

«Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ σαν κομμάτι του Ενιαίου κινήματος κατά του τρομονόμου και της κάρτας οπαδού συμμετείχε το βράδυ της Τετάρτης στην εκδήλωση – συζήτηση «Όχι βία στα γήπεδα – Όχι στον τρομονόμο», η οποία διεξήχθη στη Λεμεσό με συντονιστές τον πρόεδρο της επιτροπής νομικών της βουλής Γιώργο Γεωργίου και το βουλευτή Άριστο Δαμιανού, παρουσίας του προέδρου του ΚΟΑ Αντρέα Μιχαηλίδη, παραγόντων κάποιων σωματείων και πρώην μελών του Δ.Σ του ΚΟΑ. Το ερέθισμα για την εκδήλωση έδωσε η μαζική αποχή των φιλάθλων από τα γήπεδα.

Στη συζήτηση φάνηκε ακόμα μια φορά με επιχειρήματα πόσο αντισυνταγματικός, αντιδημοκρατικός και ανεφάρμοστος είναι ο νόμος στην ολότητα του και πως βρίσκεται εκεί για τα καπρίτσια του υπουργού.

Προβλήθηκαν αρκετά παραδείγματα της αποτυχημένης εφαρμογής του και αποκαλύφθηκε πως υπάρχει έρευνα του ΚΟΑ, η οποία δεν έχει βγει ακόμα στη δημοσιότητα και λέει με συντριπτική πλειοψηφία πως η κάρτα οπαδού είναι ο βασικός λόγος της απομάκρυνσης του κόσμου από τα γήπεδα. Επίσης, τονίστηκε, όχι μόνο από τους οργανωμένους, η αναγκαιότητα να γίνουν τα σωματεία πιο ενεργά στον αγώνα.

Στο τέλος σαν οργανωμένοι οπαδοί ζητήσαμε συνάντηση με το νέο πρόεδρο του ΚΟΑ , στην οποία θέλουμε να συμμετέχουν και εκπρόσωποι από διάφορα τμήματα των σωματείων και η ίδια η ΚΟΠ.

Οι αγώνες μας πρέπει να συνεχιστούν ακόμα πιο έντονα και καλούμε και τον υπόλοιπο κόσμο να είναι δίπλα μας. Καμιά υποχώρηση, καμιά υποταγή στο παρακράτος.

Το Σάββατο η ώρα 16:00 καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να ενώσει τη φωνή του μαζί μας έξω από το Νίκος Σολομωνίδης για τον αγώνα αντρικής καλαθόσφαιρας απέναντι στον μουσικό όμιλο. Όπως παλιά συγκεντρωνόμαστε έξω από το κλειστό για να στηρίξουμε τα τμήματα αθλοπαιδιών που οι ομοσπονδίες τους και το κράτος τα αφήνουν να χαροπαλεύουν.

Την Κυριακή για ακόμα μια φορά δηλώνουμε μαζική αποχή από τον αγώνα της ποδοσφαιρική μας ομάδας. Ο κόσμος της ΑΕΛ μέχρι στιγμής στέλνει ηχηρότατα μηνύματα με την αποχή του, τα οποία πρέπει να συνεχιστούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ