aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ξύπνησε» ο Ομπαμεγιάνγκ, νίκησε η Άρσεναλ!

«Ξύπνησε» ο Ομπαμεγιάνγκ, νίκησε η Άρσεναλ!

Ο Πιερ Ομπαμεγιάνγκ διανύει τη χειρότερη, ίσως, σεζόν της καριέρας του, σε μία, ούτως ή άλλως, πολύ κακή χρονιά για την Άρσεναλ, αλλά σήμερα… ξύπνησε, με αποτέλεσμα οι «κανονιέρηδες» να επιστρέψουν στις νίκες!

Με χατ τρικ δικό του, οι Λονδρέζοι επικράτησαν άνετα 4-2 της Λιντς και μετά από δύο σερί εκτός έδρας ήττες πέτυχαν «τρίποντο»! Ο Γκαμπονέζος φορ, μάλιστα, που είχε βρει δίχτυα μόλις πέντε φορές φέτος, έφτασε τα 8 τέρματα και έγινε μόλις ο 9ος της 10ετίας με 200+ γκολ στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης! Δικαίως, λοιπόν, πήρε την μπάλα σπίτι του ως ο απόλυτος MVP της αναμέτρησης στη βρετανική πρωτεύουσα.

Στο τέλος, πάντως, έδειξε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, προκαλώντας άγχος στον Αρτέτα ενόψει Μπενφίκα…

Μετά από αυτήν τη νίκη η Άρσεναλ έφτασε τους 34 βαθμούς, συνεχίζοντας την προσπάθεια να προλάβει το «τρένο» της Ευρώπης.

Στα του ματς, ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με καταπληκτική κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή και στο 41′ εκμεταλλεύτηκε την γκάφα του Μεσλιέ, που έχασε την μπάλα και έκανε πέναλτι στον Σακά, για το 2-0 από τα 11 βήματα. Το ημίχρονο, όμως, είχε και άλλο γκολ, με τον Μπεγιερίν να σκοράρει με σουτ στην κλειστή γωνία.

Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου, δε, ο Σμιθ Ρόου έφυγε από αριστερά, έδωσε ωραία για τον Ομπαμεγιάνγκ, που με κεφαλιά ολοκλήρωσε το χατ τρικ!

Η Λιντς προσπάθησε στη συνέχεια να κάνει κάτι, οι Στρούικ και Ελντερ Κόστα μείωσαν σε 4-2, αλλά μέχρι εκεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ