aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαXριστοφόρου: «Δεν συνδέεται με την ανανέωση του Τιμούρ»

Xριστοφόρου: «Δεν συνδέεται με την ανανέωση του Τιμούρ»

Μέρα απογοήτευσης χαρακτήρισε ο Δημήτρης Χριστοφόρου τη σημερινή σημειώνοντας ότι η Ανόρθωση δεν άξιζε να χάσει από την ΑΕΛ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» σημείωσε πως δεν είναι η ώρα για να ανοίξει η κουβέντα για την ανανέωση συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια και ξεκαθάρισε πως δεν συνδέεται η πορεία της ομάδας στο κύπελλο με το θέμα αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σαφώς, είναι μια μέρα απογοήτευσης. Η ομάδα για άλλη μια φορά πήρε λιγότερα απ’ όσα έδωσε. Η Ανόρθωση κυριαρχούσε, διεκδικούσε το γκολ, όμως το τελικό αποτέλεσμα είναι και πάλι μια ήττα που στην ουσία κάνει πολύ δύσκολη την προσπάθειά μας για έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν και τυχερή αλλά της ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Για το θέμα του συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια: «Δεν είναι η στιγμή να ανοίξουμε την κουβέντα, ούτε να το κάνουμε δημόσια. Το να βγει η ομάδα στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό από κάθε άποψη. Τη δεδομένη στιγμή, τίποτα άλλο δεν είναι ουσιώδες. Η ομάδα δεν κάνει απολογισμό, κάνει προσπάθεια να πετύχει το καλύτερο που μπορεί στα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου. Το μυαλό μας είναι στην κλήρωση του κυπέλλου».

Εάν η κατάκτηση του κυπέλλου συνδέεται με το θέμα του συμβολαίου του Κετσπάγια: «Δεν έχω συνδέσει το τι θα πετύχουμε με αυτό το θέμα γιατί απλά δεν συνδέονται. Τη δεδομένη στιγμή δεν είναι ώρα να ανοίξει αυτή η κουβέντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ