aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞόρκισε τους… καλικάντζαρους η Γιουνάιτεντ! (video)

Ξόρκισε τους… καλικάντζαρους η Γιουνάιτεντ! (video)

Αν και τα βρήκε μπαστούνια από την σκληροτράχηλη Μπέρνλι και φλέρταρε με ακόμα μεγαλύτερη γκέλα, η ομάδα του Μουρίνιο βρήκε τελικά τον τρόπο να περιορίσει τη ζημιά (2-2). Πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά αγώνα, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν ήδη να κυνηγούν το σκορ, όταν ο Μπαρνς εκμεταλλεύτηκε αναμπουμπούλα σε εκτέλεση φάουλ και πλάσαρε από κοντά. Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα.

Γιατί την ώρα που είχαν κλείσει τους φιλοξενούμενους και πίεζαν για την ισοφάριση πριν το ημίχρονο, ο Ντεφούρ έκανε μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και «ζωγραφίζοντας» τον Ντε Χέα, πάγωσε ακόμα περισσότερο το «Ολντ Τράφορντ». Παρόλα αυτά η Γιουνάιτεντ δεν τα παράτησε. Με την είσοδο του Λίνγκαρντ αντί του κακού Ιμπραΐμοβιτς, βελτιώθηκε. Μπορεί λοιπόν ο Νορβηγός να έχασε αρχικά ένα άχαστο (με πλασέ από το μισό μέτρο που αποκρούστηκε από τερματοφύλακα και δοκάρι) ωστόσο στη συνέχεια πήρε πάνω του το ματς. Έτσι, μείωσε αρχικά το σκορ στο 56’ με εκπληκτικό τακουνάκι στην κίνηση.

Και έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα ασφυκτικής πίεσης των γηπεδούχων, τους δικαίωσε τελικά στις καθυστερήσεις με σουτ μέσα από την περιοχή. Ακόμα λοιπόν κι αν ήταν αργά από ‘κει και πέρα για να προλάβει η Γιουνάιτεντ την ολική ανατροπή, τουλάχιστον έσωσε τον έναν πόντο με τον οποίο παρέμεινε μόνη στη δεύτερη θέση (σε απόσταση αναπνοής πλέον από την Τσέλσι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ