aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞόρκισε τους... δαίμονες η Σασουόλο!

Ξόρκισε τους… δαίμονες η Σασουόλο!

Πέταγε… φωτιές η φοβερή και τρομερή Σασουόλο!

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε με το εμφατικό 4-2 της Ρόμα και παράλληλα πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας της κόντρα στους «τζιαλορόσι», αφού στα 13 προηγούμενα μεταξύ τους ματς δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει.

Οι «νεροβέρντι» μπήκαν με τα… μπούνια στο ματς και έπιασαν στον ύπνο τους Ρωμαίους! Μόλις στο 7’ ο Καπούτο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου. Σαν να μην έφθανε αυτό, ήρθε ο Τζούριτσιτς στο 26ο λεπτό να να δώσει αέρα τριών τερμάτων στη Σασουόλο που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο! Το 3-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, με την Ρόμα να δείχνει σαστισμένη και τους παίκτες της να πηγαίνουν με σκυφτά κεφάλια στα αποδυτήρια.

Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και ήταν αναγκασμένη να βγει στην επανάληψη και να παλέψει για να σώσει ό,τι… σώζεται! Ο Τζέκο με κεφαλιά στο 55’ έδωσε ελπίδες στην Ρόμα, πετυχαίνοντας παράλληλα το 100ο του γκολ με τα «τζιαλορόσι». Λίγο πριν τη συμπλήρωση 70 λεπτών, όμως, ο Πελεγκρίνι άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες και το έργο τους δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο. Παρόλα αυτά, ο Βερετού μείωσε ακόμη περισσότερο στο 73ο λεπτό από την άσπρη βούλα και οι Ρωμαίοι αναθάρρησαν αλλά η Σασουόλο φρόντισε να τους κόψει τον… βήχα. Με την σέντρα, ο Κυριακόπουλος βρήκε τον Μπόγκα που έκλεισε προς τα μέσα και με τρομερή σουτάρα στο αριστερό «Γ», δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πάου Λόπεθ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ και παίρνοντας παράλληλα ρεβάνς για την ήττα με το ίδιο σκορ στο ματς του πρώτου γύρου στο «Ολίμπικο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ