aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαXωρίς Νέλσον και Χαραλαμπίδη στην Τσεχία

Xωρίς Νέλσον και Χαραλαμπίδη στην Τσεχία

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι το πρωί της Τρίτης (15/08) η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Plzen της Τσεχίας, ενόψει του 1oυ αγώνα των πλέι-οφ του Europa League με αντίπαλο την FC Viktoria Plzen, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (17/08) στις 20:15 τοπική ώρα (21:15 ώρα Κύπρου) στο «Plzeň City Stadium».

Το απόγευμα της Τρίτης (15/08) θα πραγματοποιηθεί κλειστή προπόνηση στο Plzen. Την Τετάρτη (16/08) στις 19:30 τοπική ώρα (20:30 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας της Λάρνακας στο «Plzeň City Stadium». Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Πριν την έναρξη της προπόνησης στις 18:45 τοπική ώρα (19:45 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Imanol Idiakez, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής. H δημοσιογραφική διάσκεψη της FC Viktoria Plzen θα πραγματοποιηθεί στις 17:15 και η προπόνηση στις 18:00. Το πρωί της Παρασκευής (18/08) η ΑΕΚ θα προπονηθεί αρχικά το πρωί στο Plzen και το απόγευμα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Κύπρο.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τουςΕύμαιος Ευθυμιάδης (Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος/αρχηγός αποστολής), Xavi Roca (Τεχνικός Διευθυντής), Χριστόφορος Πετρουής (Τιμ-Μάνατζερ), Imanol Idiakez (Προπονητής), Antonio Hidalgo (Βοηθός Προπονητή), Ηλίας Χαραλάμπους (Β’ Βοηθός Προπονητή), Nestor Orozco (Γυμναστής), Γιώργος Παπασάββας (Προπονητής Τερματοφυλάκων), Μιχάλης Αθανασίου (Φυσιοθεραπευτής), Yordan Stoyanov (Μασέρ), Florin Yucan (Φροντιστής), Δρ. Γιάννης Ευσταθιάδης (Γιατρός), Κυριάκος Δημητρίου (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου).

Ποδοσφαιριστές (20): Χουάν-Πάμπλο Κολίνας, Aντώνης Γιωργαλλίδης, Ιωακείμ Τούμπας, Ραντοβάν Πάνκοβ, Τζοάν Τρουγιόλς, Νταβίδ Καταλά, Μάριος Αντωνιάδης, Ιβάν Τρισκόφκσι, Νάτσο Κάσες, Ντανιέλ Μοϊσόφ, Χόρχε Λαρένα, Νέστορας Μυτίδης, Βανσάν Λαμπάν, Άντερ Μουρίγιο, Ακοράν Μπαρέρα, Τζοάν Τομάς, Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς, Ονησίφορος Ρουσιάς, Χέκτορ Χέφελ και Αλβέρτο Τέτε.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην Κύπρο και θα ακολουθήσουν ξεχωριστό πρόγραμμα προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ