aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαXιλιάδες οπαδοί στο σπίτι του Νούρι (videos)

Xιλιάδες οπαδοί στο σπίτι του Νούρι (videos)

Υπάρχουν στιγμές που ο αθλητισμός δεν έχει καμία αξία μπροστά στα γεγονότα της ζωής και ειδικότερα σε τραγικές συγκυρίες, όπως αυτή που βιώνει αυτή την περίοδο ο Αμντελάκ Νούρι και η οικογένειά του.

Σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο Ολλανδός διαγνώστηκε με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, γεγονός που έθεσε φυσικά τίτλους τέλους στην πολλά υποσχόμενη καριέρα του και επιπλέον προκαλεί μεγάλα ερωτήματα για τον τρόπο που θα ζει στο εξής. Από την άλλη μεριά, όμως, ο αθλητισμός αποτελεί έναν θεσμό που δημιουργεί εικόνες και καταστάσεις, όπως αυτή που ζει η οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή τις τελευταίες ώρες που έγιναν γνωστά τα τραγικά νέα για την υγεία του 20χρονου.

Συγκεκριμένα, χιλιάδες οπαδοί του Άγιαξ -και όχι μόνο- βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Νούρι και με συνθήματα, πανό, καπνογόνα κλπ. Θέλησαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στις δύσκολες αυτές που καλούνται να διαχειριστούν.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας του Νούρι, που ένιωσε την ανάγκη να κατέβει από το σπίτι του και να ευχαριστήσει με λυγμούς τον κόσμο, αλλά και ο αδερφός του, που από το παράθυρο της κατοικίας του, δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει από την κατάσταση που βίωνε. Στο σπίτι του Νούρι βρέθηκαν και παίκτες του Άγιαξ, που εξέφρασαν και εκείνοι τη στήριξή τους στην οικογένεια του συμπαίκτη τους.

Δείτε βίντεο από τις συγκλονιστικές στιγμές που δημιούργησε ο κόσμος που θέλησε να σταθεί δίπλα στην οικογένεια του νεαρού Ολλανδού:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ