aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ξέσπασμα του Νεϊμάρ: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα» (pic)

Ξέσπασμα του Νεϊμάρ: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα» (pic)

Ο Νεϊμάρ ξέσπασε με μήνυμά του στο Instagram για τον νέο τραυματισμό του, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός από τον πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League (Τρίτη 16/2), αλλά και την κριτική που δέχεται για το στιλ παιχνιδιού του.

Ο Νεϊμάρ δεν αντέχει άλλο το ξύλο και την κριτική για «θέατρο». Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος λόγω τραυματισμού θα χάσει σίγουρα το πρώτο ματς με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League (Τρίτη 16/2), ξέσπασε στο προφίλ του στο Instagram για τις κλωτσιές που δέχεται σε κάθε ματς, αλλά και την κριτική που δέχεται για το στιλ παιχνιδιού του.

«Η θλίψη είναι μεγάλη, ο πόνος είναι απύθμενος και το δάκρυ είναι συνεχές. Για άλλη μια φορά θα σταματήσω να κάνω αυτό που περισσότερο αγαπάω στην ζωή, που είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές νιώθω άβολα για το στιλ παιχνιδιού μου, γιατί κάνω ντρίμπλες και καταλήγω να με χτυπούν συνεχώς, δεν ξέρω αν το πρόβλημα είμαι εγώ ή αυτό που κάνω στο γήπεδο… Με θλίβει πολύ» ανέφερε αρχικά ο άτυχος ποδοσφαιριστής.

«Με θλίβει πολύ να πρέπει να ακούω έναν παίκτη, προπονητή, σχολιαστή να λέει «πραγματικά αξίζει να δέχεται χτυπήματα», «βουτάει», «κλαψιάρης», «κακομαθημένος» κλπ… Ειλικρινά, με θλίβει και δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα μπορώ να αντέξω, θέλω μόνο να είμαι ευτυχισμένος παίζοντας ποδόσφαιρο. ΤΙΠΟΤΕ άλλο» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ene10ta Érre neymarjr (@neymarjr)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ