aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέσπασμα Μπαλοτέλι για κοροναϊό: «Η κατάσταση θυμίζει πόλεμο»

Ξέσπασμα Μπαλοτέλι για κοροναϊό: «Η κατάσταση θυμίζει πόλεμο»

O κοροναϊός εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς στην Ιταλία και έχει προκαλέσει ήδη το θάνατο 6 ατόμων και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η κυβέρνηση της χώρας να διατάξει την διεξαγωγή αγώνων για τη Serie A και το Coppa Italia χωρίς την παρουσία κόσμου.

Ένα από αυτά τα παιχνίδια δεν αποκλείεται να είναι και το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Γιουβέντους και της Ίντερ την ερχόμενη Κυριακή, με τον κόσμο στην bel paese να είναι φοβισμένος ελέω της επιδημίας και αρκετούς να επιλέγουν τα social media για να εκφέρουν τις απόψεις τους.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Μάριο Μπαλοτέλι, με τον επιθετικό της Μπρέσια να κάνει λόγο για σκηνικό πολέμου που έχει στηθεί στην πατρίδα του και να ζητάει να κλείσουν αεροδρόμια και λιμάνια για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

«Είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός. Σαν πόλεμος. Κλείστε τους σταθμούς και τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τα τελωνεία, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί η θεραπεία! Θα το κάνετε όταν θα έχουμε όλοι μολυνθεί;», ανέφερε σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ