aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέσπασε στη Σαουθάμπτον η Σίτι (vid)

Ξέσπασε στη Σαουθάμπτον η Σίτι (vid)

Μετά την ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ από τη Γιουνάιτεντ, η Σίτι έβγαλε γούστα και επέστεψε με πεντάρα στα θετικά αποτελέσματα, καθαρίζοντας στο διάβα της 5-2 τη μαχητική Σαουθάμπτον.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γκουαρδιόλα ο Ντε Μπρόινε που βρήκε δίχτυα δύο φορές, αλλά και Μάχρες, σε ένα ματς που οι «σίτιζενς» μοίρασαν τρία τεμάχια στο πρώτο και ακόμα δύο στο δεύτερο μέρος.

Ο Ντε Μπρόινε στο 15ο λεπτό με κοντινό πλασέ άνοιξε λογαριασμό στο ματς, ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Γουόρντ-Πρόουζ να νικάει τον Έντερσον για το 1-1. Ωστόσο με τέρμα του Μάχρεζ και του Γκιντογκάν στο τελευταίο πεντάλεπτο, η ομάδα του Γκουαρδιόλα πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη 3-1.

Σε ένα φοβερό πεντάλεπτο στην επανάληψη από το 55’ ως το 60’ μπήκαν τρία τέρματα, με τον Μάχρεζ και τον Ντε Μπρόινε να σκοράρουν ξανά, ενώ είχε μειώσει σε 4-2 στο μεσοδιάστημα ο Άνταμς.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ