aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέσπασε ο Αλενιά για τον αριθμό στη φανέλα του Ντε Γιονγκ

Ξέσπασε ο Αλενιά για τον αριθμό στη φανέλα του Ντε Γιονγκ

«Ξεσπάθωσε» ο Κάρλες Αλενιά για το χειρισμό της Μπαρτσελόνα.

Οι υπεύθυνοι των «μπλαουγκράνα» υποσχέθηκαν τον αριθμό «21» στο νέο μεταγραφικό τους απόκτημα, Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο οποίος μέχρι πρότινος άνηκε στον νεαρό Ισπανό, κάτι που τον ενόχλησε ιδιαίτερα.

Ο 21χρονος επιθετικός της Μπάρτσα επιθυμούσε τον αριθμό-συνώνυμο της ηλικίας του και ήταν διατεθειμένος να τον παραχωρήσει στον Ολλανδό μέσο, ο οποίος αγωνιζόταν με αυτό στη φανέλα του και στον Άγιαξ.

Ωστόσο, η εν αγνοία του υπόσχεση από τη μεριά του κλαμπ στον πρώην παίκτη του «Αίαντα» αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσει προς τα media, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά την κίνηση αυτή ως έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του.

Συγκεκριμένα, ο Αλενιά δήλωσε: «Η παραχώρηση του αριθμού στον Ντε Γιονγκ ήταν κάτι μεταξύ των δύο μας. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Ντε Γιονγκ όμως, θα ήθελα να μου είχε μεταφέρει το μήνυμα η διοίκηση. Του υποσχέθηκαν το νούμερο χωρίς να με ειδοποιήσουν. Μου άφησε πικρία, δεν ήταν ωραία η αίσθηση. Πάντα συμπεριφερόμουν με σεβασμό προς το σύλλογο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ