aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέσπασε με τεσσάρα στη Λέτσε η Μίλαν

Ξέσπασε με τεσσάρα στη Λέτσε η Μίλαν

Στη μάχη για να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο παρέμεινε η Μίλαν μετά την εμφατική εκτός έδρας επικράτηση με 4-1 σε βάρος της Λέτσε. Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με γκολ του Καστιγιέχο στο 26’ και παρά την ισοφάριση του Μανκόσου με πέναλτι στο 54’, η Μίλαν μέχρι το 72’ είχε φτάσει σε θρίαμβο.

Ο Μποναβεντούρα στο 55’, ο Ρέμπιτς στο 57’ και ο Ραφαέλ Λεάο στο 72’ έκαναν φύλλο και φτερό την Λέτσε για να έρθει το τελικό 1-4, που φέρνει τους «ροσονέρι» στους 39 βαθμούς, συγκατοίκους στην 6η θέση μαζί με την Κυπελλούχο Νάπολι.

Ισόπαλη 1-1 η αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Μπρέσια, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Αντόνιο Ντοναρούμα, για να έρθει η ισοφάριση έξι λεπτά αργότερα από τον Πετσέλα. Παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν στην επανάληψη από τους «βιόλα» το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η ουραγός κέρδισε έναν πόντο με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να πετύχουν και πάλι νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ