aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέσπασε κατά του Ιγουαΐν ο πρόεδρος της Νάπολι: «Είναι προδότης»!

Ξέσπασε κατά του Ιγουαΐν ο πρόεδρος της Νάπολι: «Είναι προδότης»!

Παρότι η μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγουαίν γέμισε τα ταμεία της Νάπολι με αρκετά εκατομμύρια, εντούτοις ο πρόεδρος της ομάδας του ιταλικού Νότου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δεν είδε με καλό μάτι αυτή την κίνηση.

«Καταλάβαμε, ήδη από τα πρώτα δημοσιεύματα που προέκυψαν και με βάσει τα όσα έλεγε ο ατζέντης και αδερφός του Ιγκουαίν, πως υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουμε τον παίκτη», δήλωσε στην «Corriere dello Sport» ο Ντε Λαουρέντις.

«Δεν περιμέναμε όμως πραγματικά να φύγει, ούτε ότι θα ακύρωνε έτσι τα τρία χρόνια που πέρασε στη Νάπολι. Μερικοί πιστεύουν πως το να μιλάς για προδοσία είναι υπερβολικό, αλλά προσωπικά δεν το βλέπω έτσι. Αυτή η μεταγραφική κίνηση αποτελεί προδοσία με όλη τη σημασία της λέξης, που περιλαμβάνει κιόλας και την αχαριστία», ήταν τα αιχμηρά λόγια του διάσημου παραγωγού ταινιών στη γείτονα χώρα.

Και με αφορμή την υψηλή ρήτρα που ενεργοποιήθηκε από μεριάς Γιουβέντους σχολίασε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο πλέον, αδίστακτο, έχει εκλείψει τελείως το συναίσθημα.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ