aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέσπασε η Βιγιαρεάλ, κόλλησε ο… Τζέραρντ! (vid)

Ξέσπασε η Βιγιαρεάλ, κόλλησε ο… Τζέραρντ! (vid)

Τα… απωθημένα της για το γεγονός ότι ακόμα δεν είχε πανηγυρίσει φέτος νίκη στην έδρα της ξέσπασε η Βιγιαρεάλ. Με φόρα από την εξαιρετική εμφάνιση επί της Ατλέτικο, το «κίτρινο υποβρύχιο» έκανε πλάκα στη Ραπίντ Βιέννης και την ισοπέδωσε με 5-0.

Πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Χοσέ Καγιέχα είχε ήδη καθαρίσει το ματς. Αφού λοιπόν ο Φορνάλς ξεκλείδωσε την άμυνα των Αυστριακών, ανέλαβε ο Εκαμπί (με δυο γκολ πριν την ανάπαυλα) να… σχολάσει πρόωρα τον γάμο.

Έτσι, το δεύτερο μέρος μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία, κατά την οποία η Βιγιαρεάλ έβαλε δυο… κερασάκια στην τούρτα (με τον Ράμπα και τον Μορένο στο τέλος), παρόλο που έμεινε με δέκα στο 79’ εξαιτίας αποβολής του Κόστα.

Πέρα όμως από την εντυπωσιακή της επικράτηση, η ισπανική ομάδα είχε λόγο να χαρεί και για το αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου. Διότι η Ρέιντζερς είχε μεν την υπεροχή απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των Ρώσων.

Αφού λοιπόν το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος, η ομάδα του Τζέραρντ έχασε έδαφος και είδε τη Βιγιαρεάλ να την πιάνει στην κορυφή του ομίλου

Τα σημερινά παιχνίδια
Ρέιντζερς-Σπαρτάκ Μόσχας 0-0
Βιγιαρεάλ-Ραπίντ Βιέννης 5-0 (26’ Φορνάλς, 30’, 45’ Εκαμπί, 63’ Ράμπα, 85’ Μορένο)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου
Βιγιαρεάλ 5 (10-5)
Ρέιντζερς 5 (5-3)
Ραπίντ Βιέννης 3 (3-8)
Σπαρτάκ Μόσχας 2 (3-5)

Η επόμενη αγωνιστική (4η)
Σπαρτάκ Μόσχας-Ρέιντζερς
Ραπίντ Βιέννης-Βιγιαρεάλ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ