aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέσπασε η Σεβίλλη, στο φινάλε η Βιγιαρεάλ (videos)

Ξέσπασε η Σεβίλλη, στο φινάλε η Βιγιαρεάλ (videos)

Ο Μπεν Γιεντέρ σημείωσε χατ τρικ και οι Ανδαλουσιανοί έφτασαν στο εντυπωσιακό 5-2 επί της Σοσιεδάδ. Τρομερή απόδραση της Βιγιαρεάλ (0-2) από τη Λεβάντε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Στα τελευταία επτά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις είχε πάρει μόλις δύο νίκες. Σε αυτό το διάστημα μέτρησε δύο βαριές ήττες από Μπαρτσελόνα, από την ουραγό Ουέσκα και γενικότερα το κλίμα δεν ήταν καλό για τη Σεβίλλη που έχασε την επαφή της με την τετράδα (σ.σ.: στο -5). Ωστόσο, υποδεχόμενοι τη Σοσιεδάδ, οι Ανδαλουσιανοί ξέσπασαν με το εντυπωσιακό 5-2.

Φοβερή εμφάνιση έκανε ο Μπεν Γιεντέρ που σημείωσε χατ τρικ (48′, 58′, 61), φτάνοντας τα 15 γκολ στη La Liga. Ο Σαράμπια (25′) είχε ανοίξει τον χορό, που έκλεισε με το αυτογκόλ του Ογιαρθάμπαλ (69′). Ο νεαρός επιθετικός των Βάσκων βρήκε πάντως κι αυτός τρεις φορές δίχτυα, καθώς σκόραρε δύο φορές στη σωστή εστία (28′, 77′ πεν.).

Την ίδια ώρα το μικρό ντέρμπι της Βαλένθια είχε απρόσμενο νικητή. Το Λεβάντε – Βιγιαρεάλ έμοιαζε σίγουρο 0-0, αλλά στο 93′ το αυτογκόλ του Οϊερ και στο 96′ ο Τσουκβέζε, έγραψαν το 0-2 το οποίο έβγαλε τους φιλοξενούμενους έπειτα από αρκετό καιρό από την επικίνδυνη ζώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ