aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ξέσπασε» η Μονακό (video)

«Ξέσπασε» η Μονακό (video)

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Μονακό και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς επιβλήθηκε 3-0 της Στρασμπούρ για την 6η αγωνιστική της Ligue 1.

Η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν και η καλύτερη για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού γνώρισε βαριά ήττα από τη Νις και έμεινε στο 1-1 με τη Λειψία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο αυτά τα αποτελέσματα ανήκουν στο παρελθόν.

Οι Μονεγάσκοι άνοιξαν το σκορ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Ρόνι Λόπες και στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Φαλκάο. Ο Κολομβιανός επιθετικός στο 51’ έγραψε το 2-0 και στο 67’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Έτσι, η Μονακό πανηγύρισε την 5η νίκη της σε 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και έπιασε στην κορυφή την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει μπροστά της το ντέρμπι με τη Λυών. Αντίθετα, η Στρασμπούρ με μόλις 4 πόντους βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από τον πάτο της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ