aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέσπασε η Μαρσέιγ - Τσίμπησε βαθμό η Λιλ

Ξέσπασε η Μαρσέιγ – Τσίμπησε βαθμό η Λιλ

Τη συντριβή από την Παρί ακολούθησε ο αποκλεισμός από την Μονακό στο Κύπελλο. Η Μαρσέιγ, όμως, έδωσε την απάντησή της γρήγορα, διέλυσε με 4-1 την Λοριάν και συνεχίζει να βρίσκεται στη μάχη της Ευρώπης.

Το ματς τελείωσε από πολύ νωρίς. Μόλις στο 6’ ο κίπερ Λεκόμτ και οι αμυντικοί του δεν κατάφεραν να απομακρύνουν στην μπάλα και ο Ρολάντο από κοντά έκανε το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 19’ ο Παγιέ με εκπληκτικό γκολ έκανε το 0-2! Η κυριαρχία των Μασσαλών ήταν τέτοια, που με το ξεκίνημα της επανάληψης το σκορ έγινε 0-4. Αρχικά ο Τοβάν έκανε το 0-3 στο 53’, ενώ στο 56’ ο Σανσόν πέτυχε το τέταρτο γκολ της Μαρσέιγ.

Οι παίκτες του Γκαρσία χαλάρωσαν στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι βγήκαν μαζικά στην επίθεση, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-4 με κεφαλιά του Μουκάντζο έπειτα από υπέροχη ασίστ του Γουάρις στο 73’.

Στο ματς που τελείωσε πριν από λίγο η Λιλ απέσπασε βαθμό απέναντι στην Τουλούζ. Οι «μωβ» προηγήθηκαν με τον Ζιλιέν στο 30ο λεπτό, αλλά η Λιλ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Μπενζιά να διαμορφώνει το 1-1 στο 80ο λεπτό. Με αυτόν τον πόντο οι φιλοξενούμενοι πήγαν στους 30 και πήγαν ένα βήμα πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ