aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞεσκονίζει τη λίστα ο Σωφρόνης, πάει για 1-2 μετεγγραφές καταλόγου Β’

Ξεσκονίζει τη λίστα ο Σωφρόνης, πάει για 1-2 μετεγγραφές καταλόγου Β’

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε άμεση εφαρμογή του δεύτερου πλάνου που αφορά στην προσθήκη μεσοεπιθετικού ενεργοποίησαν στον Απόλλωνα, μετά την αρνητική κατάληξη με τον Ντάνιελ Λάρσον. Οι κυανόλευκοι δεν ήταν διατεθειμένοι να περιμένουν κι άλλο τον Σουηδό μεσοεπιθετικό, γι’ αυτό και θέλησαν να προχωρήσουν με άλλη επιλογή.

Ήδη, ο Αυγουστή και τα υπόλοιπα μέλη που είναι υπεύθυνα για τον προγραμματισμό, αξιολογούν εκ νέου περιπτώσεις που κρίθηκαν αρκετά καλές και βρίσκονται σε σχετική λίστα. Γίνεται προσπάθεια ώστε να ληφθεί απόφαση το συντομότερο δυνατό. Γι’ αυτό και με κάποιους ποδοσφαιριστές έχουν εισέλθει ήδη στο στάδιο των επαφών και αναλόγως θα ληφθεί η απόφαση για τον εκλεκτό. Η προσπάθεια επικεντρώνεται σε ποδοσφαιριστές που είναι σε θέση να αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Την ίδια ώρα, οι κυανόλευκοι κινούνται και για 1-2 προσθήκες ποδοσφαιριστών για τον Κατάλογο Β. Όταν εντοπιστεί κάτι καλό, θα γίνει κίνηση για σύναψη συνεργασίας. Επικεντρώνονται σε μέσο και στόπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ