aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέρουν πολύ καλά στον Απόλλωνα τι πρέπει να πράξουν

Ξέρουν πολύ καλά στον Απόλλωνα τι πρέπει να πράξουν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων στοχεύει στη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, κάτι που εάν πετύχει θα πάρει επιπρόσθετη δυναμική προς την υλοποίηση των στόχων του. Για να τα καταφέρει όμως θα χρειαστεί μπόλικο τρέξιμο, υπομονή και προπάντων άριστη αμυντική συμπεριφορά. Με τον Άρη παρουσιάστηκαν προς το τέλος χαλαροί οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή και λίγο έλειψε να πάθουν τη ζημιά.

Διαβάστε επίσης: Γι’ αυτό παρέμεινε στους ορισμούς ο Μασιάς…

Τέτοια πρόθεση δεν έχουν σήμερα καθώς γνωρίζουν τι θα συναντήσουν και τι πρέπει να πράξουν για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Κομβικό παιχνίδι δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις, αλλά με νίκη οι κυανόλευκοι αποκτούν τεράστια δυναμική. Η ισοπαλία δεν θα τους χαλάσει ενώ η ήττα θα τους βάλει περισσότερη πίεση στο επόμενο παιχνίδι, όπου θα ξαναβρούν μπροστά τους σε μια εβδομάδα τον ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά στο Τσίρειο.

Διαβάστε επίσης: Μετεγγραφικό χτύπημα από τον Απόλλωνα!

Ο Απόλλων πάει στο ντέρμπι με την ταμπέλλα της αήττητης ομάδας. Και από αυτό το σημείο θα ξεκινήσει, να προφυλάξει δηλαδή τα νώτα του. Αν καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν παθητικό θα είναι σημαντικό για να κυνηγήσει το γκολ στις επιθέσεις που θα οργανώσει. Μπροστά από τον Βάλε, οι στόπερ Γιούστε και Ρομπέρζ θα έχουν αρκετή δουλειά. Δεξιά θα είναι ο Πέδρο και αριστερά ο Σαντάνα.

Διαβάστε επίσης: Η ποιότητα κάνει την διαφορά

Στη μεσαία γραμμή θα επανέλθει ο Άλεφ και μαζί με τον Σατσέτι θα αποτελέσουν το ανασταλτικό δίδυμο. Πιο μπροστά θα είναι ο Ντα Σίλβα και στην κορυφή της επίθεσης ο Μαγκλίτσα, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία του Σελάγια. Δεξιά θα είναι ο Γιάκολις και αριστερά ο Παπουλής, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η συμμετοχή του Σκέμπρι. Αν ο Ντα Σίλβα δεν είναι εντελώς καλά, θα δούμε τον Παπουλή ή τον Μαρτίνες στη θέση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ