aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέρει τι θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ

Ξέρει τι θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ

Η τεράστια επιτυχία του Απόλλωνα, με την εξάρα που έριξε στην Ανόρθωση, μπορεί να βγει και σε καλό για την ΑΕΚ. Και αυτό γιατί η ομάδα της Λεμεσού στα τελευταία παιχνίδια έδειχνε κάποια κάμψη στην απόδοσή της και αυτό ίσως να προκαλούσε κάποια μικρή χαλάρωση, υποσυνείδητα, στην ΑΕΚ. Τώρα, μετά το επιβλητικό 6-0 σε ένα παιχνίδι ημιτελικών του κυπέλλου, σίγουρα η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάει με κανένα ίχνος εφησυχασμού ή χαλαρότητας.

Κάθε άλλο. Γνωρίζουν άπαντες οι κιτρινοπράσινοι και πολύ καλά, ότι ο Απόλλων στη μέρα του μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στον εκάστοτε αντίπαλό του. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Απόλλων είναι η πρώτη ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ στο νεόκτιστο «ΑΕΚ Αρένα» και μάλιστα το έκανε με σχετική άνεση παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Αυτό είναι καταγεγραμμένο στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ ξέρει πολύ καλά ότι οι παίκτες του πρέπει να δώσουν το 100% για να διεκδικήσουν με απαιτήσεις τους τρεις βαθμούς στο μεθαυριανό παιχνίδι. Αν η ΑΕΚ πάρει τη νίκη θα ξεχωρίσει μόνη στη δεύτερη θέση. Η σημερινή της απόσταση από τον ΑΠΟΕΛ είναι στο πλην 4. Αν οι γαλαζοκίτρινοι αφήσουν βαθμούς απέναντι στην ΑΕΛ στο Τσίρειο και η ΑΕΚ νικήσει τον Απόλλωνα, τότε θα είναι σε θέση να κοιτάζει κατάματα και την κορυφή.

Όλα αυτά, όμως, για να γίνουν θα χρειαστεί πρώτα η ΑΕΚ να εκμεταλλευθεί την έδρα της. Μία έδρα η οποία αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 5.000 ΑΕΚτζήδες μιας και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Είναι το προτελευταίο παιχνίδι εντός έδρας και η κρισιμότητά του είναι τέτοια που αναμένεται να μαζέψει μπόλικο κόσμο. Δεν αποκλείεται να καταγραφεί και ρεκόρ προσέλευσης κόσμου, ενώ υπάρχουν και οι πιο αισιόδοξοι που κάνουν λόγο ακόμη και για πιθανό sold out.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ