aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέρει πώς να διαχειριστεί τις παγίδες

Ξέρει πώς να διαχειριστεί τις παγίδες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάθε παιχνίδι κρύβει παγίδες και χρειάζεται προσοχή. Με αυτό το σκεπτικό προετοιμάζεται η ΑΕΛ για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΖ. Οι γαλαζοκίτρινοι αποκτούν από παιχνίδι σε παιχνίδι περισσότερη σταθερότητα, βελτιώνονται και παρουσιάζονται συνάμα πιο αποτελεσματικοί.

Κόντρα στην ομάδα του Ζακακίου, η ΑΕΛ θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα τη βοηθήσει να αγωνιστεί πιο ελεύθερα. Αλλά ακόμη κι αν δεν έλθει ένα γκολ στην αρχή, οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου θα κάνουν αυτό που έδειξαν σε όλους τους αγώνες τους: υπομονή, συγκέντρωση και να επιδιώξουν να μην αφήσουν τον αντίπαλό τους να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν υπολογίζει στους Μπουένο και Χάρη Κυριάκου. Ακολουθούν δύο παιχνίδια στη Λάρνακα, με την Αλκή για το κύπελλο (Τετάρτη) και την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (Σάββατο). Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να έχει απόλυτα έτοιμους και τους τρεις στο ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα».

Η ΑΕΛ θέλει να διευρύνει το νικηφόρο της σερί ώστε να πάει στη Λάρνακα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχοντας την καλύτερη δυναμική. Η ομάδα της Λεμεσού δεν θέλει με τίποτε να κατέβει από τη θέση στην οποία βρίσκεται. Αν τη βοηθήσει και η τύχη, μπορεί να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα δει τους ποδοσφαιριστές του και στη σημερινή προπόνηση, πριν αποφασίσει οριστικά ποιους θα παρατάξει αύριο. Οι πιθανότητες γέρνουν προς την επιλογή της ενδεκάδας με την οποία η ΑΕΛ είχε αρχίσει το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά με ένα ερωτηματικό: αν ο Μπαμπάνκο θα διατηρήσει τη θέση του.

Αν δεν προτιμηθεί ο μέσος από το Πράσινο Ακρωτήρι, τότε θα αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα ένας από τους Γεωργιάδη, Σάρκι, Μάριο Ηλία. Η συνταγή που ακολουθεί και η τακτική που εφαρμόζει ο τεχνικός της ΑΕΛ είναι πετυχημένες και μάλλον δεν θα δούμε κάτι διαφορετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ