aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέρανε τους «Αγίους» ο... μάγος Άντερσον!

Ξέρανε τους «Αγίους» ο… μάγος Άντερσον!

Με ανατροπή και σκορ 2-1 επικράτησε η Γουέστ Χαμ της Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» για τη 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Φελίπε Άντερσον, ο οποίος γύρισε το ματς με δύο γκολ (53, 59’), καθοριστικός και ο Φαμπιάνσκι με τις σωτήριες επεμβάσεις του. Με τέρμα του Ρέντμοντ στο 50’ προηγήθηκαν οι «Άγιοι».

Χωρίς ήττα σε Boxing Day παραμένει ο Μάνουελ Πελεγκρίνι. Ο προπονητής των «σφυριών» είναι ο κορυφαίος της συγκεκριμένης λίστας αφού σε σύνολο δέκα «χριστουγεννιάτικων» αναμετρήσεων έχει κερδίσει 8 φορές ενώ έχει παραχωρήσει 2 ισοπαλίες.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ήταν αυτοί που έδειξαν καλύτερη εικόνα στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης αλλά η πρώτη σημαντική στιγμή καταγράφηκε στο 3ο λεπτό από ατομική προσπάθεια του Ντάνι Ινγκς. Ο επιθετικός των γηπεδούχων πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ογκμπόνα αλλά έστειλε την μπάλα με το «μυτάκι» στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Φαμπιάνσκι.

Τα «σφυριά» πήραν έπειτα τον έλεγχο του αγώνα στα χέρια τους και λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ στο 22ο λεπτό! Η συρτή σέντρα του Κρέσγουελ βρήκε τον Πέρεθ στο ύψος του πέναλτι αλλά το αριστερό σουτ του Ισπανού δεν απείλησε.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Σαουθάμπτον ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με ένα τυχερό-περίεργο τέρμα. Ο Ρέντμοντ βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, επιχείρησε σουτ που εξουδετερώθηκε από τον Φαμπιάνσκι, ο Ρομέου έσπευσε να μπει στη φάση αλλά στην εξέλιξη αυτής η ο Ρέντμοντ, που συνέχισε να ακολουθεί τη «καπνό», έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα…

Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Άντερσον πήρε το… όπλο του και ισοφάρισε σε 1-1 με όμορφο δεξί σουτ εκτός περιοχής ενώ στο 68ο λεπτό ο Αντόνιο έβγαλε την ομάδα του στην αντεπίθεση, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον κατάλληλο άνθρωπο για να «ζωγραφίσει» ο Άντερσον με δεξί σουτ την ανατροπή με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η ομάδα του Χάζενχουτλ προσπάθησε ως το τέλος να βρει το γκολ της ισοφάρισης αλλά έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Φαμπιάνσκι, ο οποίος έδειχνε ανίκητος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ