aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέρανε την Ατλέτικο και πήρε ιστορική πρόκριση στο 88’ η Τζιρόνα!

Ξέρανε την Ατλέτικο και πήρε ιστορική πρόκριση στο 88’ η Τζιρόνα!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε η Τζιρόνα, που με γκολ στο 88’ πήρε ιστορική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας, αφήνοντας εκτός την Ατλέτικο Μαδρίτης με δύο ισοπαλίες.

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν πετύχει γκολ πρόκρισης στο 84’ με τον Γκριζμάν, αλλά ο Ντουμπιά στο 88’ βρήκε δίχτυα για το 3-3, στέλνοντας στο σπίτι της την ομάδα του Σιμεόνε (1-1 το πρώτο ματς). Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ατλέτικο αποχαιρετά τόσο νωρίς από το θεσμό, με τον Τσόλο Σιμεόνε στο τιμόνι.

Οι γηπεδούχοι, πήραν προβάδισμα στο 12ο λεπτό, με τον Γοδίν να βρίσκει με βαθιά μπαλιά τον Κάλινιτς, με τον Πολωνό επιθετικό να κάνει το 1-0. Όμως οι Καταλανοί, κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το παιχνίδι, αποκτώντας τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Στο 37’ ο Βαλερί Φερνάντεθ με όμορφο σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Στουάνι στο 59’ με καρφωτή κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή και έκανε το 2-1 για την Τζιρόνα.

Η εμπειρία όμως της ομάδας του Σιμεόνε βγήκε στη Μαδρίτη, με τους «ροχιμπλάνκος» να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή. Ο Κορέα στο 66ο λεπτ, έφερε το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 2-2, ενώ στο 84’ χτύπησε ο Γκριζμάν που βρήκε δίχτυα για ακόμα ένα ματς με απίθανο τρόπο, πετυχαίνοντας το 3-2 που αποτελούσε σκορ πρόκρισης για την ομάδα της Μαδρίτης.

Ωστόσο, το «μπαμ» από τους Καταλανούς ήρθε στο 88ο λεπτό, με τον Ντουμπιά με κοντινή προβολή να νικά τον Άνταν, παγώνοντας το “Μετροπολιτάνο” και χαρίζοντας μια σπουδαία πρόκριση στην Τζιρόνα που για πρώτη φορά θα πάρει μέρος στα προημιτελικά του Copa del Rey.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ