aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέρανε την Άρσεναλ η Γουότφορντ!

Ξέρανε την Άρσεναλ η Γουότφορντ!

Την πάτησε και η Άρσεναλ, της την έφερε η τρομερή Γουότφορντ!

Οι «κανονιέρηδες» είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, χάρις την ήττα της Τσέλσι από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά η Γουότφορντ είχε διαφορετική άποψη και την… προσγείωσε ανώμαλα (2-1). Με αυτόν τον τρόπο, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες και μπήκαν αυτοί μέσα στην πρώτη τετράδα και βρέθηκαν στο μείον δύο από την τρίτη, Τότεναμ.

Το βράδυ έδειχνε ότι θα είναι πολύ καλό για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα της Τσέλσι από την Κρίσταλ Πάλας και ο Μέρτεζάκερ έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη για τους Λονδρέζους, ανοίγοντας το σκορ στο 39’ με κεφαλιά έπειτα από στημένη φάση.

Τα πράγματα δεν κύλησαν, ωστόσο, όπως θα ήθελαν οι φιλοξενούμενοι που κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη μέχρι το 71’ και έμοιαζαν -βάσει εικόνας του ματς-έτοιμοι να αποδράσουν με το τρίποντο από το Vicarage Road Stadium. Όμως σε εκείνο το σημείο, ο Μπεγερίν έκανε πέναλτι και ο Ντένι ισοφάρισε από την άπσρη βούλα. Εκεί που φαινόταν ότι οι δύο ομάδες θα πάρουν από έναν βαθμό, αλλά ο Κλέβερλι στις καθυστερήσεις έστειλε στα δίχτυα την μπάλα, που του στρώθηκε στο ύψος του πέναλτι ύστερα από φάση διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ