aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ξέρανε» την Ακτή και πήγε Μουντιάλ το Μαρόκο!

«Ξέρανε» την Ακτή και πήγε Μουντιάλ το Μαρόκο!

«Κηδεία» μέσα στην έδρα της Ακτής Ελεφαντοστού από το Μαρόκο! Η ομάδα του Ερβέ Ρενάρ με εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε 2-0 των Ιβοριανών και πήρε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας! Οι φιλοξενούμενοι ήταν σωστά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και χτυπώντας σε πέντε λεπτά, καθάρισαν το ματς.

Ο Ντιράρ στο 25ο λεπτό έκανε την σέντρα, η οποία πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Γκομπουό και πέντε λεπτά αργότερα ο Μπενατιά με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζίγιεχ, έγραψε το 2-0. Από εκεί και πέρα η Ακτή είχε τον έλεγχο του ματς αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Και εν τέλει γνώρισαν την ήττα με 2-0, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθούν στα γήπεδα της Ρωσίας, εφόσον ήταν αυτοί που θα έπαιρναν το τρίποντο! Από την άλλη μεριά δε, το Μαρόκο ολοκλήρωσε τα προκριματικά χωρίς ήττα (3 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ δεν δέχτηκε ούτε ένα γκολ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ