aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέρανε τη Γουλβς η Άστον Βίλα

Ξέρανε τη Γουλβς η Άστον Βίλα

Έμεινε με δέκα παίκτες στο 85′ αλλά κατάφερε να πάρει το τρίποντο με γκολ στην εκπνοή η Άστον Βίλα, που επικράτησε 1-0 της Γουλβς στη 12η αγωνιστική της Premier League.

Οι «Λύκοι» δεν κατάφεραν να συνεχίσουν τις καλές εντός έδρας εμφανίσεις που είχαν παρουσιάσει ως τώρα, παρότι είχαν τον έλεγχο του ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια και έδωσαν την ευκαιρία στους «χωριάτες» να αποδράσουν με το διπλό.

Η Γουλβς απείλησε αρχικά με τους Ποντένσε και Ντενόνκερ, με τον Μαρτίνες να φτάνει σε εντυπωσιακές αποκρούσεις, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Σίλβα έπιασε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια.

Στο 66′ ήρθε η σειρά της Άστον Βίλα να απειλήσει, με τον Ουάτκινς να σουτάρει από δεξιά, αλλά ο Ρουί Πατρίσιο κατέβασε ρολά και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 71΄ήρθε ξανά η σειρά του Μαρτίνες να αποκρούσει την κοντινή κεφαλιά του Σάις, ενώ στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων κατέληξε και το σουτ του Ντεντόνκερ στο 80′.

Οι ισορροπίες στο ματς άλλαξαν στο 85′ όταν ο Ντάγκλας είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και άφησε την Άστον Βίλα με δέκα παίκτες. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τους φιλοξενούμενους, όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα του Σεμέδο και τους έστειλε στη λευκή βούλα. Ο Ελ Γκαζι ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Ρουί Πατρίσιο, οδηγώντας την Βίλα σε μεγάλη νίκη.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς και η Γουλβς, με τον Μουτίνιο να αποβάλλεται στο 95′ για σκληρό μαρκάρισμα.

Αναλυτικά, η δωδέκατη αγωνιστική:

Παρασκευή 11/12
Λιντς-Γουέστ Χαμ 1-1
(6’ πεν. Κλιτς – 25’ Σούτσεκ, 80’ Όγκμπονα)

Σάββατο 12/12
Γουλβς-Άστον Βίλα 0-1
(90+4′ πεν. Ελ Γκάζι)
Νιούκαστλ-Γουέστ Μπρομ (17:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι (19:30)
Έβερτον-Τσέλσι (22:00)

Κυριακή 13/12
Σαουθάμπτον-Σέφιλντ (14:00)
Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ (16:15)
Φούλαμ-Λίβερπουλ (18:30)
Άρσεναλ-Μπέρνλι (21:15)
Λέστερ-Μπράιτον (21:15)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ