aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ξέρανε» και την Άουγκσμπουργκ η Λειψία (video)

«Ξέρανε» και την Άουγκσμπουργκ η Λειψία (video)

Την τρίτη της νίκη στην φετινή Bundesliga πανηγύρισε η Λειψία. Οι ταύροι επικράτησαν 2-1 κόντρα στην Άουγσκμπουργκ στην «Red Bull Arena», στο ματς που άνοιξε την 6η αγωνιστική.

Τρελό ξεκίνημα στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Φόρσμπεργκ όμως τέσσερα λεπτά αργότερα είδαν τον Γι (14’) να απαντάει με γκολάρα. Το παιχνίδι είχε γενικά πολύ καλό ρυθμό, με την ομάδα του Χάζενχιτλ να παίρνει το προβάδισμα στο 52’ με τον Πόουλσεν.

Παρά τις ευκαιρίες που είχαν και οι δύο ομάδες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το 2-1 διατηρήθηκε. Σε ολόκληρο το ματς αγωνίστηκε ο Σταφυλίδης για την Άουγκσμπουργκ, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έμεινε στον πάγκο για τους ταύρους.

Έτσι, η Λειψία, εκτός από το ότι έφτασε στην 2η θέση με 12 βαθμούς (ισοβαθμεί με την Ντόρτμουντ που έχει ματς λιγότερο) κατάφερε να διευρύνει το αήττητο σερί της στα έξι παιχνίδια. Η προηγούμενη καλύτερη νεοφώτιστη ήταν το 1969 η Ροτ Βάις Ομπερχάουζεν με πέντε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ