aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞεπέρασε τον Φέργκιουσον ο Βενγκέρ!

Ξεπέρασε τον Φέργκιουσον ο Βενγκέρ!

Κανένας προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει κάτσει στον πάγκο ομάδας περισσότερο από τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός ξεπέρασε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του πήρε την πρωτιά στη σχετική λίστα.

Συγκεκριμένα ο Βενγκέρ μετράει 7584 μέρες στον πάγκο της Άρσεναλ. Ανέλαβε τους «κανονιέρηδες» τον Οκτώβριο του 1996 και παραμένει μέχρι και σήμερα στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο Αλσατός τεχνικός άφησε στη δεύτερη θέση τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, o παλιός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συμπληρώσει 7582 μέρες στην πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», τους οποίους ανέλαβε τον Αύγουστο του 1992 και έμεινε μέχρι τον Μάιο του 2013.

Ο Φέργκιουσον έχει σταματήσει εδώ και τέσσερα χρόνια και τελικά ο Αρσέν Βενγκέρ κατάφερε να τον ξεπεράσει.

Την τριάδα στη λίστα με τους προπονητές που έχουν συμπληρώσει τις περισσότερες μέρες στον πάγκο ομάδας κλείνει ο Ντέιβιντ Μόγιες στην Έβερτον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός μέτρησε 4082 μέρες στον πάγκο των «ζαχαρωτών». Συγκεκριμένα έμεινε από το Μάρτιο του 2002 μέχρι το Μάιο του 2013 όπου και έφυγε για να διαδεχθεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ