aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞεπέρασε Σουάρες, Τόρες και... θύμισε Όουεν ο Σαλάχ!

Ξεπέρασε Σουάρες, Τόρες και… θύμισε Όουεν ο Σαλάχ!

Το γκολ της ισοφάρισης για τη Λίβερπουλ απέναντι στην Μπόρνμουθ προτού ο Μανέ κάνει την ολική ανατροπή, χάρισε νέες σπουδαίες επιδόσεις στον Μοχάμεντ Σαλάχ!

Ο Αιγύπτιος στράικερ των «κόκκινων» έφτασε στα 70 τέρματα και 24 ασίστ σε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ στην Πρέμιερ Λιγκ και ο αριθμός των γκολ που έχει πετύχει στον συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων, τον καθιστά το πιο… γρήγορο πιστόλι!

Ο Λουίς Σουάρες μέχρι πρότινος ήταν ο κορυφαίος στο συγκεκριμένο κομμάτι έχοντας φτάσει στα 69 γκολ σε 110 παιχνίδια, πράγμα που σημαίνει ότι ο Σαλάχ είχε αρκετά… match balls για να ξεπεράσει τον Ουρουγουανό που είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο κομμάτι του σκοραρίσματος της Λίβερπουλ στο πρόσφατο παρελθόν.

Λίγο πιο πίσω έρχεται ο Φερνάντο Τόρες που είχε πετύχει 65 τέρματα σε 102 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα με την κόκκινη φανέλα.

Παράλληλα, ο Μοχάμεντ Σαλάχ κατάφερε να έχει σκοράρει 20+ φορές σε όλες τις διοργανώσεις σε τρεις διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους και να γίνει ο πρώτος που το πετυχαίνει έπειτα από τον Μάικλ Όουεν από τις αρχές της δεκαετίας του 2000!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ