aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞεκούρασε Μέσι, Σουάρες η Μπαρσελόνα και «καθαρίζει» στην Καταλονία

Ξεκούρασε Μέσι, Σουάρες η Μπαρσελόνα και «καθαρίζει» στην Καταλονία

Ως μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και να ξεκουράσει τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες είδε ο Ερνέστο Βαλβέρδε το πρώτο παιχνίδι με τη Θέλτα για το Copa del Rey, με την Μπαρσελόνα τελικά να μένει στο 1-1. Σκόρερ για τους Καταλανούς, που άνοιξαν από νωρίς το σκορ, ήταν ο Αρνάιθ στο 15’, όταν εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Αντρέ Γκόμες, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την πειραματική Μπαρσελόνα.

Στο 31’ έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Σίλεσεν, ο Σίστο έπιασε ένα δυνατό βολέ από διαγώνια θέση και έκανε το 1-1, φέρνοντας το ματς στην ισορροπία. Στο β’ μέρος και παρά τα νέα πρόσωπα που είχαν οι Καταλανοί, μετέτρεψαν σε μονόλογο το ματς, ωστόσο οι Μπουσκέτς (61’) και ο Σέρχι Ρομπέρτο (91’) σημάδεψαν το οριζόντιο και το κάθετο δοκάρι αντίστοιχα.

Το πιο σπουδαίο γεγονός πάντως για την Μπαρσελόνα ήταν η επιστροφή του Μούσα Ντεμπελέ στην αγωνιστική δράση, με το πανάκριβο μεταγραφικό απόκτημα των Καταλανών να αγωνίζεται ως αλλαγή για 20 λεπτά.

Η φάση των «16»:

Φορμεντέρα-Αλαβές 1-3

Γέιδα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-4

Νουμάνθια-Ρεάλ Μαδρίτης σε εξέλιξη

Θέλτα-Μπαρτσελόνα 1-1

Κάντιθ-Σεβίλλη 0-2

Λεγανιές-Βιγιαρεάλ 1-0

Λας Πάλμας-Βαλένθια 1-1

Εσπανιόλ-Λεβάντε σε εξέλιξη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ