aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞεκίνησε... για Ομόνοια

Ξεκίνησε… για Ομόνοια

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό της γήπεδο ξεκίνησε σήμερα (17/09) η προετοιμασία της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΕΛ έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Οι επόμενες δύο προπονήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το εξ’ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια (Τετάρτη 20/09, 19:00) θα είναι απογευματινές.

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι αποχώρησε στο 75’ του προψεσινού αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ λόγω ενοχλήσεων. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και σύντομα θα γίνει γνωστό αν θα τεθεί στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια (ΓΣΠ, 19:00). Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Φλοριάν Τολμές, του οποίου επίσης είναι αμφίβολη η συμμετοχή για την αναμέτρηση με τους πράσινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ