aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞεκίνημα με πεντάρα για Αγγλία, ματσάρα στη Βουδαπέστη (vid)

Ξεκίνημα με πεντάρα για Αγγλία, ματσάρα στη Βουδαπέστη (vid)

Η Αγγλία σάρωσε 5-0 στο «Γουέμπλεϊ» το Σαν Μαρίνο στην πρεμιέρα του ένατου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ του 2022 και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης, χάρη σε δύο γκολ του Γουόρλντ-Πράους.

Αν και προηγήθηκε με 2-0 και 3-2 η Ουγγαρία της Πολωνίας στη Βουδαπέστη, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δύο φορές σε 2-2 και 3-3.

Χαλαρά «πέρασε» με 1-0 από την έδρα της Ανδόρας η Αλβανία.

Αγγλία-Σαν Μαρίνο 5-0
Τα «τρία λιοντάρια» κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν στο 3-0. Στο 14’, ο Τσίλγουελ έβγαλε τη σέντρα και ο Γουόρντ-Πράους μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 21’, ο Τζέιμς συνδυάστηκε με τον Κάλβερτ-Λιούιν και αυτός μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 31’, ο Μάουντ έδωσε στον Στέρλινγκ και αυτός με πλασέ έκανε το 3-0.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ «κατέβασαν» τους ρυθμούς τους, όμως έφτασαν στο 4-0 στο 53΄, όταν ο Λίνγκαρντ έδωσε έτοιμο γκολ στον Κάλβερτ-Λιούιν και ο άσος της Εβερτον από κοντά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 83’, ωραίος συνδυασμός των Άγγλων, ο Φόντεν έδωσε στον Ουάτκινς και αυτός με ωραία προσποίηση και πλασέ έκανε το 5-0.


Ουγγαρία-Πολωνία 3-3
Στο 6’, ο Φιόλα έβγαλε την κάθετη στον Ζάλαϊ και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 53’, ο αρχηγός των Μαγυάρων από πλάγια θέση νίκησε τον Σέζνι και έκανε το 2-0.

Στο 60’, ο Κρικόβιακ έδωσε στα αριστερά τον Πιάτεκ αυτός έκανε το 2-1. Στο 61’, ο Ζιελίνσκι συνδυάστηκε στα δεξιά με τον Γιόζβιακ και αυτός με σουτ ισοφάρισε. Στο 78’, ο Λανγκ σέντραρε προς τον Ορμπαν και αυτός έκανε το 3-2. Στο 86’, ο Μπερεζίνσκι έδωσε ωραία μέσα στην περιοχή στον Λεβαντόφσκι και έκανε το 3-3. Στο 94’, αποβλήθηκε ο Φιόλα με δεύτερη κίτρινη.

Ανδόρα-Αλβανία 0-1
Οι Αλβανοί είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, οπότε στο 41΄ ο Μπάρε έκανε τη σέντρα και ο Λενιάνι από το σημείο του πέναλτι σημείωσε το 0-1.

Στην επανάληψη, οι Αλβανοί είχαν τη σαφή υπεροχή, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν χωρίς να τα καταφέρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ