aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞεκαθαρίζει η τετράδα στο Europa League

Ξεκαθαρίζει η τετράδα στο Europa League

Νικητές σε όλα τα ματς υπήρξαν στα πρώτα ματς για τους «8» του Europa League και στις αποψινές ρεβάνς θέλουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους.

Η Νάπολι υποδέχεται στο «Σαν Πάολο» την Άρσεναλ, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να έχει σημαντικό προβάδισμα, καθώς επικράτησε 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες να προκριθούν, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μία σπουδαία εμφάνιση, ενώ προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη τους (3-1) απέναντι στην Κιέβο, όντας στην δεύτερη θέση της Serie A με 67 βαθμούς έχοντας 17 λιγότερους από την Γιουβέντους.

Αμφίβολοι για την ιταλική ομάδα είναι οι Ραούλ Αλμπιόλ και Ντιαβαρά οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι που θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν σήμερα το προβάδισμα τους είναι τέταρτοι στην Premier League με 66 βαθμούς, νίκησαν, εκτός έδρας, 1-0 την Γουότφορντ την Κυριακή, μετράνε τρεις νίκες και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Εκτός αγώνα για την Άρσεναλ έχουν μείνει οι Μπεγερίν, Χόλντινγκ, Γουέλμπεκ και Ντένις Σουάρεθ λόγω τραυματισμών

Πιθανές συνθέσεις:
Νάπολι (Αντσελότι): Μέρετ, Ρούι, Κουλιμπαλί, Μαξίμοβιτς, Μαλκουίτ, Ζιελίνσκι, Ρουίζ, Άλαν, Καγιεχόν, Μίλικ, Ινσίνιε

Άρσεναλ (Έμερι): Τσεχ, Μονρεάλ, Κοσιελνί, Παπασταθόπουλος, Κολάσινατς, Τσάκα, Ράσεϊ, Μάιτλαντ-Νάιλς, Οζίλ, Ομπαμπεγιάνγκ, Λακαζέτ

Στα υπόλοιπα ματς, η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπενφίκα με τους πορτογάλους να έχουν σαφές προβάδισμα έχοντας επικρατήσει 4-2 στην πρώτη αναμέτρηση.

Η γερμανική ομάδα η οποία θα κάνει την προσπάθεια της για να πετύχει μία σπουδαία ανατροπή προέρχεται από την ήττα 3-1 από την Άουγκσμπουργκ είναι τέταρτη στην Bundesliga με 52 βαθμούς.

Στο παιχνίδι για την ομάδα από την Φρανκφούρτη δεν θα αγωνιστούν οι Εντικά και Τάβαθα.

Η Μπενφίκα που έχει αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα, κατάφερε να κερδίσει 4-2 την Βιτόρια Σετουμπάλ και είναι πρώτη στην βαθμολογία καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Πόρτο στην Primeira Liga.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκάμπριελ για τους Πορτογάλους.

Πιθανές συνθέσεις:
Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Χίτερ): Τραπ, Χίντερεγκερ, Χασέμπε, Άμπραχαμ, Φερνάντες, Κόστιτς, Ρόντε, Γκουζμάν, Ντα Κόστα, Ρέμπιτς, Γιόβιτς

Μπενφίκα (Λάγκε): Βλαχοδήμος, Γκριμάλντο, Ζαρντέλ, Ντίας, Αλμέιδα, Σάμαρης, Φέισα, Σέρβι, Φερνάντες, Σίλβα, Φέλιξ

Η Βαλένθια αντιμετωπίζει την Βιγιαρεάλ θέλοντας να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά έχοντας κερδίσει 3-1 στο πρώτο ματς.

Οι «νυχτερίδες» βρίσκονται σε καλή κατάσταση έχοντας τέσσερις νίκες και μία ήττα στα τελευταία πέντε ματς τους στην La Liga και βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ κέρδισαν το Σάββατο 3-1 την Λεβάντε.

Στην αποψινή αναμέτρηση δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Κοντόγκμπια ο οποίος είναι τραυματίας.

Τα «κίτρινα υποβρύχια» που παλεύουν για την παραμονή στην La Liga και την Κυριακή πήραν σημαντική, εκτός έδρας νίκη, 1-0 απέναντι στην Τζιρόνα, θα έχουν απόντες από το αποψινό ματς τους Γκονζάλεθ Σομπερόν και Λάμπριχ.

Πιθανές συνθέσεις:
Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Λάτο, Παουλίστα, Ντιακαμπί, Ροντσάγλια, Τσερίσεφ, Παρέχο, Γουάς, Τόρες, Γαμπεϊρό, Μίνα

Βιγιαρεάλ (Καγίεχα): Φερνάντες, Κιντίγια, Ρουίς, Κατάνο, Ρατιού, Πεδράθα, Κάσερες, Τιγκέρος, Ράμπα, Μπάκα, Μορένο

Η Τσέλσι επικράτησε 1-0 απέναντι στην Σλάβια Πράγας στο πρώτο ματς και θέλει σήμερα να εξασφαλίσει την θέση της στους «4» της διοργάνωσης.

Στην Premier League οι «μπλε» είναι πέμπτοι με 66 βαθμούς με την Άρσεναλ να υπερτερεί στην ισοβαθμία και την Κυριακή ήττηθηκαν 2-0 από την Λίβερπουλ.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ δεν θα αγωνιστεί καθώς έχει τραυματιστεί στο γόνατο.

Η Σλάβια Πράγας που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα Τσεχίας, έχοντας 69 βαθμούς και την Κυριακή ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σπάρτα Πράγας, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει απόψε στην αναμέτρηση τους Χρομάντα και Τσεσλ.

Πιθανές συνθέσεις:
Τσέλσι (Σάρι): Κεπά, Αλόνσο, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Μπάρκλεϊ, Κόβαστιτς, Καντέ, Χάντσον-Οντόι, Ζιρού, Πέδρο

Σλάβια Πράγας (Τρπισόφσκι): Κόλαρ, Μπόριλ, Ντέλι, Ενγκαντζουί, Κούφαλ, Κραλ, Σούτσεκ, Τραορέ, Στοχ, Ολαγίνκα, Μάσοπουστ

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Νάπολι-Άρσεναλ 22:00, COSMOTE Sport 2

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπενφίκα 22:00, COSMOTE Sport 3

Βαλένθια-Βιγιαρεάλ 22:00, COSMOTE Sport 7

Τσέλσι-Σλάβια Πράγας 22:00, COSMOTE Sport 8

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ