aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞεκάθαρη τοποθέτηση για θέμα προπονητή, αναμένονται ανακοινώσεις

Ξεκάθαρη τοποθέτηση για θέμα προπονητή, αναμένονται ανακοινώσεις

Σε δύσκολη περίοδο βρίσκεται η ΑΕΚ μετά τα πέντε σερί αποτυχημένα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη. Η ομάδα της Λάρνακας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο η κόπωση και τα αρνητικά αποτελέσματα έκαναν την εμφάνιση τους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων, Κυριάκος Δημητρίου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) κλήθηκε να σχολιάσει αν υπάρχει θέμα προπονητή, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, καθώς «δεν είναι ομάδα που απολύει προπονητή στο μέσο της σεζόν», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Παράλληλα, στάθηκε «ασπίδα» προστασίας στους ποδοσφαιριστές αναφέροντας πως είναι η ίδια ομάδα που κατάφερε όλα αυτά το τελευταίο διάστημα (σ.σ. κατάκτηση κυπέλλου και είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ), ενώ τόνισε πως η ευθύνη για τα τελευταία αποτελέσματα είναι συλλογική.

Τέλος, μίλησε και για τις προσθήκες που πρόκειται να γίνουν τονίζοντας πως θα γίνει προσπάθεια ώστε να κάνουν και τις τέσσερεις μετεγγραφές, ενώ τις επόμενες μέρες θα προκύψουν και ανακοινώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ