aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞεχωρίζει το Τότεναμ-Λίβερπουλ

Ξεχωρίζει το Τότεναμ-Λίβερπουλ

Το κυριακάτικο ντέρμπι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται η Πρέμιερ Λιγκ. Οι «πετεινοί» του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, έχουν «ωριμάσει» ως ομάδα και ευελπιστούν ότι φέτος θα είναι η χρονιά τους, αν και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ αποδεικνύονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Από την πλευρά τους, οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ, απογοητεύουν για ακόμη μία χρονιά, καθώς όπως φαίνεται μέχρι τώρα βρίσκονται τουλάχιστον «μία σκάλα» κάτω από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Παράλληλα, η πρωτοπόρος Σίτι με τον Πεπ Γκουαρντιόλα έχει δημιουργήσει μία μηχανή παραγωγής τερμάτων και υποδέχεται αύριο την Μπέρνλι και είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη που θα τη διατηρήσει επικεφαλής, ενώ η Γιουνάιτεντ, δοκιμάζεται επίσης αύριο στην έδρα της «νεοφώτιστης» Χάντερσφιλντ, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, Γουότφορντ, φιλοξενείται αύριο από την Τσέλσι, με τον νικητή του αγώνα να εξασφαλίζει για μία εβδομάδα την 4η θέση, ενώ η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας την Έβερτον σε μία ανοικτή αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ