aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞεχωριστός στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου

Ξεχωριστός στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μέσα στις εννέα αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η κατάληξη της ΑΕΛ και αν θα καταφέρει να εξασφαλίσει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Δεν πορεύθηκαν όπως θα ήθελαν το τελευταίο διάστημα και οι απώλειες που είχαν έφεραν και την υποχώρηση στον βαθμολογικό πίνακα. Η 4η θέση μόνο υπό προϋποθέσεις, μπορεί να χαρίσει μια θέση στην Ευρώπη.

Βέβαια στην ΑΕΛ, έχουν στόχο να φθάσουν και μέχρι τον τελικό του κυπέλλου, καθώς με κατάκτησή του θα ολοκληρωθεί με επιτυχία η σεζόν. Ξέχωρα από τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, στην ΑΕΛ έχουν και τους δύο αγώνες για την προημιτελική φάση του κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ. Μέχρι το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 5 Απριλίου στο ΓΣΠ, υπολογίζουν πως θα ξεπεράσει το πρόβλημά του και ο Ζούνιορ.

Ο επαναληπτικός θα γίνει στο Τσίρειο στις 19 του ίδιου μήνα. Δεν είναι άπιαστος στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου. Θα είναι μια δικαίωση για τη φετινή προσπάθεια και μια απάντηση στους επικριτές και μόνιμα αμφισβητίες της ΑΕΛ. Γι’ αυτό και η προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας, είναι η ομάδα να ανεβάσει την απόδοσή της και να παρουσιάζει καλό θέαμα με ηρεμία και συγκέντρωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ