aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞεχάσαμε τη φάτσα του, αλλά πέρασε το τεστ!

Ξεχάσαμε τη φάτσα του, αλλά πέρασε το τεστ!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Δέκα ολόκληρες αγωνιστικές συν κάποια παιχνίδια στην Ευρώπη πέρασαν για να δούμε τον Αντρέ Τεϊσέιρα να φοράει τη φανέλα της ΑΕΛ και σε επίσημο ματς. Αν τον βλέπαμε στο γήπεδο προτού ανακοινωθεί η ενδεκάδα της ΑΕΛ κόντρα στον Ερμή, θα δυσκολευόμασταν να καταλάβουμε απ’ τη φάτσα ποιος είναι. Ο λόγος για τον Αντρέ Τεϊσέιρα.

Έχουμε και λέμε: Ο Μπογκντάν Μίτρεα επιβραβεύτηκε για την σπουδαία εμφάνιση και τα δύο του γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό (3-1) την περασμένη Πέμπτη, έμεινε στην ενδεκάδα ψες και σαν παρτενέρ του προτιμήθηκε ο Πορτογάλος αντί ο Κεβίν Λαφράνς πραγματοποιώντας έτσι το ντεμπούτο του.

Η ΑΕΛ δεν αντιμετώπισε κάποιον αντίπαλο που επιδίωξε να επιβληθεί, οπόταν ο Τεϊσέιρα μπορεί να κριθεί σε μικρό βαθμό και τα πρώτα ελάχιστα δείγματα είναι θετικά, τόσο όσον αφορά στα πατήματά του στο γήπεδο καθόλη τη διάρκεια του ματς, όσο και για τις κερδισμένες μονομαχίες και το διάβασμα των φάσεων, ενώ είχε και συμμετοχή στις στατικές φάσεις.

Ο 24χρονος Πορτογάλος θα αξιολογηθεί καλύτερα σε βάθος χρόνου και ειδικά σε παιχνίδια στα οποία η ΑΕΛ θα πιεστεί περισσότερο. Το θετικό είναι ότι η ΑΕΛ κέρδισε έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή εκεί που έδειχναν όλα ότι το μεγάλο βάρος στην καρδιά της οπισθοφυλακής και σε μία θέση όπου παρατηρήθηκαν αδυναμίες φέτος, θα πέσει στους Μίτρεα-Λαφράνς.

Α, και ακόμα κάτι: Ο Τεϊσέιρα πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της έως τώρα καριέρας του ως δεξιός μπακ, άρα να μία ακόμη θέση στην οποία μπορεί να προσφέρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ