aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞαναπαίρνει το περιβραχιόνιο ο Νεϊμάρ

Ξαναπαίρνει το περιβραχιόνιο ο Νεϊμάρ

Την επιθυμία του να ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο της Εθνικής Βραζιλίας εξέφρασε ο Νεϊμάρ, μέσω του προπονητή της ομάδας, Τίτε. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποκάλυψε ότι ο 24χρονος έχει αλλάξει γνώμη και θέλει να γίνει ξανά ο αρχηγός της Σελεσάο.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα είχε δηλώσει στα ΜΜΕ: “Έχω μιλήσει με την οικογένειά μου κι έχω αποφασίσει. Από σήμερα δεν θέλω πια να είμαι αρχηγός της Βραζιλίας”.

Πάντως, αυτή η απόφαση δείχνει να εγκαταλείπεται γρήγορα, καθώς σύμφωνα με τον Τίτε, ο Νεϊμάρ είναι αποφασισμένος να επανέλθει στην αρχική του ιδιότητα: “Το καλοκαίρι του ζήτησα να μου πει όταν νιώσει ώριμος, ώστε να ξαναπάρει το περιβραχιόνιο. Θα είναι ξανά ο αρχηγός της Εθνικής.

Δεν με ενοχλεί που είναι νέος. Χαμογελώ όταν ο κόσμος τον συγκρίνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Λιονέλ Μέσι, επειδή οι δύο είναι παίκτες διαφορετικής γενιάς κι έχουν φτάσει στο αποκορύφωμα της καριέρας τους. Σε αντίθεση με τον Νεϊμάρ, ο οποίος βρίσκεται στο ξεκίνημα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ