aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞανανοίγει τα… δεφτέρια του ο Τιμούρ, οι Γεωργιανοί έγραφαν για τον Κβιλιτάια

Ξανανοίγει τα… δεφτέρια του ο Τιμούρ, οι Γεωργιανοί έγραφαν για τον Κβιλιτάια

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Θέλοντας και μη, ο Τιμούρ Κετσπάγια ξανανοίγει τα… δεφτέρια του στο κεφάλαιο σέντερ φορ. Την προηγούμενη φορά, κατέληξε στον Μιχάλη Μανιά, αλλά τώρα τον πιέζει και ο χρόνος. Πριν από ένα μήνα περίπου υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Ανόρθωση να αξιολογεί και τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος όμως έχει μεγάλη αποχή (είναι εκτός δράσης εδώ και δέκα μήνες) και δύσκολα, στην παρούσα φάση, θα μπορούσε να είναι και πάλι στη λίστα του Τιμούρ.

Ανάμεσα στους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της «Κυρίας», με σχετικά δημοσιεύματα στη Γεωργία, ήταν και ο Γκιόργκι Κβιλιτάια. Ο 26χρονος Γεωργιανός φορ της Γάνδης είναι ετοιμοπόλεμος, αφού την Τρίτη ήταν βασικός στην εθνική της χώρας του απέναντι στα Σκόπια. Ένας παίκτης, τον οποίο η τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων γνωρίζει πολύ καλά. Στη νέα σεζόν δεν έπαιξε καθόλου, αν και οι Βέλγοι μπαίνουν στην 4η αγωνιστική, αλλά στη λήξασα σεζόν έπαιξε 23 αγώνες πρωταθλήματος, μόνο οκτώ ως βασικός και πέτυχε ένα γκολ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Βελούδινο» διαζύγιο με τον Κατσαράβα

Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έπαιξε 33 φορές, σημείωσε τρία γκολ και πιστώθηκε έξι ασίστ. Είναι πασιφανές ότι στη Γάνδη ο 26χρονος Γεωργιανός φορ δεν είχε τα λεπτά συμμετοχής που θα ήθελε φεύγοντας από τη Ραπίντ Βιένης, όπου γεμάτες σεζόν (29 και 26 συμμετοχές), ενώ σκόραρε 17 γκολ. Παλαιότερα, τα ΜΜΕ της Γεωργίας, στις σχετικές αναφορές τους σημείωναν ότι «λόγω Κετσπάγια, η Ανόρθωση είναι ο πιθανότερος επόμενος προορισμός του».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Με €250.000+ στην τσέπη για έτοιμο φορ να παίξει Ευρώπη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ