aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞανά εκτός ο Βοζίνια, δεν υπολογίζονται άλλοι δύο

Ξανά εκτός ο Βοζίνια, δεν υπολογίζονται άλλοι δύο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Η αναμέτρηση θα γίνει αύριο Κυριακή (28/10) στο Τσίρειο Στάδιο και θα ξεκινήσει στις 17:00. Εκτός αποστολής ξανά ο Βοζίνια. Εκτός είναι επίσης ο τιμωρημένος Νταβόρ και ο τραυματίας Μπενίτεθ.

Την αποστολή απαρτίζουν οι πιο κάτω: Πάτρικ Πρόσεκ, Αντρέας Κεραυνός, Χάρης Κυριάκου, Νιλς Τεϊσέιρα, Ανδρέας Αβραάμ, Χρίστος Γουίλερ, Κέβιν Λαφράνς, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντόσα Ζούνιορ, Ιρένε Φιντέλις, Γιόν Γκαθτανιάγα, Λεάντρο Σίλβα, Άλεξ ντα Σίλβα, Τζοάν Ρομάν, Μάνουελ Τόρες, Μάρκο Αντάμοβιτς, Κίρε Μαρκόσκι, Ρούβεν Χουράδο, Αντρέας Μακρής, Νέστορας Μυτίδης.

Ο Βοζίνια έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και προπονείται κανονικά, όμως ο Πρόσεκ έχει τη δεδομένη χρονικά στιγμή προβάδισμά και θα είναι και πάλι κάτω από το τέρμα της ομάδας του. Η πρόοδος και η σταθερότητα του Πολωνού είναι χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ως τον βασικό τερματοφύλακα. Απ’ εκεί και πέρα ο συναγωνισμός μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ