aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞανά χάλια η Ρεάλ, πρόκριση με ήττα απο την Λεγανές

Ξανά χάλια η Ρεάλ, πρόκριση με ήττα απο την Λεγανές

Τα «δεύτερα» των Μαδριλένων γνώρισαν την ήττα 1-0 για το Κύπελλο στο «Μπουτάρκε», αλλά πέρασαν με συνολικό σκορ 3-1 στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι. Πρόκριση με ήττα (0-1) και η Σεβίλλη κόντρα στην Μπιλμπάο.

Τα προβλήματα άπειρα. Τεράστιες απουσίες, αρνητική αγωνιστική ψυχολογία και διαδοχικές άσχημες εμφανίσεις. Η Ρεάλ έχει τα χάλια της και τη… γλιτώνει στο τσακ. Στο πρωτάθλημα έκανε διπλό στην Μπέτις στο 88′, έχοντας μόλις 26% κατοχή μπάλας και τώρα στο Κόπα ντελ Ρέι μπορεί να πήρε την πρόκριση, αλλά αυτή συνδυάστηκε με ήττα 1-0 στη Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα (έπαιξε σε όλο το ματς). Βέβαια, με το υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα, πήρε εκείνη το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Οι Μαδριλένοι παρέταξαν μία απίθανη ενδεκάδα με ξεκάθαρα χαμηλό μέσο όρο ηλικιακά και χωρίς κλασικό επιθετικό. Βρέθηκαν και από το 30′ να έχουν δεχτεί γκολ με διπλή προσπάθεια του Μπράιτγουαϊτ που ξεκίνησε με δικό του δοκάρι. Καλή μπάλα δεν έπαιξαν στη συνέχεια (δοκάρι του Μπραΐμ Ντίαθ στο 90′ για να ισοφαρίσουν), μα τουλάχιστον κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλά την ήττα τους και να μην κινδυνέψουν να βρεθούν σε μπελάδες. Φαίνεται όμως ότι η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή στο στρατόπεδο των Μερένγκες.

Πρόκριση… 71 ετών η Σεβίλλη

Ηταν μία μεταξύ τους αγωνιστική τριλογία που ξεκίνησε την προηγούμενη βδομάδα και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Η Σεβίλλη είχε περάσει με 1-3 για το Κύπελλο από το Μπιλμπάο, αλλά μετά η Αθλέτικ τη νίκησε για το πρωτάθλημα και τώρα ξανά στην Ανδαλουσία για το Κύπελλο. Ωστόσο, οι Βάσκοι έμειναν στο 0-1 (77′ Γκουρουθέτα) και έτσι παρά την επιτυχία τους, οι Σεβιγιάνοι ήταν που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση με συνολικό σκορ 3-2. Είναι η πρώτη φορά από το 1948 που η Σεβίλλη αποκλείει στον θεσμό την Αθλέτικ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ