aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞαφνικό πρόβλημα με Καμαρά στην Ανόρθωση

Ξαφνικό πρόβλημα με Καμαρά στην Ανόρθωση

Πρόβλημα στην προπόνηση αποκόμισε ο Καμαρά με αποτέλεσμα το απόγευμα να έχει προγραμματιστεί να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Στην Ανόρθωση αισιοδοξούν πως το πρόβλημα δεν θα είναι και τόσο σοβαρό ώστε να μην χάσουν ένα ακόμα σημαντικό ποδοσφαιριστή τους στην μάχη που κάνουν για έξοδο στην Ευρώπη αλλά και κατάκτηση του κυπέλλου. Φυσιοθεραπεία έκανε ο Γκάντζεφ ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Αρτυματάς.

Αναλυτικά: «Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ομόνοια την Κυριακή (1/4, 18:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος CYTA. Φυσιοθεραπεία και ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε και σήμερα ο Γκάντσιεφ ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Παναγιώτης Αρτυματάς. Πρόβλημα τραυματισμού απεκόμισε κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Καμαρά, ο οποίος θα περάσει το απόγευμα από MRI για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ