aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞαφνική διαφοροποίηση με Μάγκλιτσα!

Ξαφνική διαφοροποίηση με Μάγκλιτσα!

Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Άντον Μάγκλιτσα από την Γκουιζού Χενφενγκ. Ο Κροάτης επιθετικός που αποχώρησε πριν μερικές εβδομάδες από την Κίνα λόγω διαφωνίας με τον τεχνικό της ομάδας αλλά και καθυστέρησης των οφειλών του, επέστρεψε στην… βάση του.

Ο Μάγκλιτσα αγωνίστηκε για τελευταία φορά πριν από περίπου ένα μήνα, ενώ προ ημερών βρέθηκε στην Αυστρία όπου απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές. Παραμένει άγνωστο αν η μπόρα με την ομάδα της κινέζικης ομάδας πέρασε οριστικά ή αν θα προκύψουν κι άλλα… επεισόδια. Πάντως η ομάδα της Κίνας διευθέτησε τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τον ποδοσφαιριστή γεγονός που έπαιξε ρόλο στην επιστροφή του.

Πάντως στον Απόλλωνα δεν λένε όχι στην επιστροφή του στο Κολόσσι καθώς αποτέλεσε σημαντικό «γρανάζι» για τον Σωφρόνη Αυγουστή. Άλλωστε η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στο ψάξιμο για ποιοτικό επιθετικό που θα αποτελέσει το βασικό δίδυμο στην γραμμή κρούσης με τον Εμίλιο Σελάγια. Τέλος να υπενθυμίσουμε πως το κασέ του Μάγκλιτσα έχει ανέβει αισθητά και η επιστροφή του στην Κύπρο δεν είναι εύκολη υπόθεση βάση των οικονομικών δεδομένων των ομάδων μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ