aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βρυχάται» η Κολωνία, «βουλιάζει» το Αμβούργο (video)

«Βρυχάται» η Κολωνία, «βουλιάζει» το Αμβούργο (video)

Σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα, η Κολωνία μέτρησε μόλις μια νίκη και δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στην τελευταία θέση, όντας φαβορί για τον υποβιβασμό. Όμως, μετά τη διακοπή, εμφανίζεται μια άλλη ομάδα, που είναι ικανή για όλα. Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχει ήδη όσους βαθμούς είχε μαζέψει σε 17 αγωνιστικές και πλέον μπορεί να αισιοδοξεί ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα.

Κεντρικό πρόσωπο είναι ο Σιμόν Τερόντε. Ο Γερμανός επιθετικός, ο οποίος «υπέγραψε» τη νίκη με σκορ 2-1 επί της Γκλάντμπαχ με γκολ στο 90’, ήταν ο «ήρωας» και της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Αμβούργο για τη 19η αγωνιστική. Ο 29χρονος άσος σκόραρε δύο φορές (27’ και 67’), φτάνοντας τα πέντε γκολ συνολικά και έδωσε στους «τράγους» ένα τεράστιο διπλό (2-0) απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο.

Πλέον, μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την ομάδα του λιμανιού της βόρειας Γερμανίας και η μάχη αναμένεται να είναι μεγάλη. Για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 77’ με τον Χαντ να σημαδεύει το δοκάρι, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90άλεπτο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ