aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒρίσκει τον τρόπο ο Απόλλων

Βρίσκει τον τρόπο ο Απόλλων

Με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, ο Απόλλων αντιδρά πάντα με νίκη μετά από μια ήττα. Με τον Κύπριο τεχνικό ο Απόλλων έχει δεχθεί πέντε ήττες στο πρωτάθλημα. Στις τέσσερις επανήλθε με επιτυχίες και μένει να δούμε τι θα κάνει σήμερα.

Στις 8 Απριλίου 2017 δέχθηκε την πρώτη ήττα ως τεχνικός του Απόλλωνα από την Ανόρθωση με 3-1. Αμέσως μετά συνήλθε και νίκησε με 1-0 τον ΑΠΟΕΛ την επόμενη αγωνιστική. Στις 30 Απριλίου ήρθε η ήττα στη Λάρνακα με 1-0 από την ΑΕΚ.  Η αντίδραση του Απόλλωνα ήταν και πάλι σωστή, αφού νίκησε με 3-0 στο Τσίρειο.

Φέτος ήρθε η πρώτη ήττα, στις 31 Ιανουαρίου από τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό με 2-1. Η αντίδραση ήταν άμεση καθώς επανήλθε με νίκη με 2-0 επί τη Δόξας στο Μακάρειο. Στις 31 Μαρτίου είχαμε τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 3-0 στο «Αρένα». Τα «σπασμένα» πλήρωσε η Ομόνοια που δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους κυανόλευκους στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ